Wie ben ik?

Ik ben Marit, mama van Bram (2017) en Fleur (2019). Getrouwd met mijn jeugdliefde Dion en samen wonen wij in een leuk huisje in Bodegraven. Ons huis word ook verrijkt met Shiva (poes) en Timo (hond). Sinds mijn 9e jaar ben ik besmet met het paardenvirus. Op een vakantie in Oostenrijk naast een boerderij heb ik kunnen proeven van het verzorgen en rijden van paarden/pony’s en het is duidelijk ernstig, het is niet meer over gegaan.

Vele verschillende paarden en pony’s heb ik mogen verzorgen en op mijn 19e kwam mijn droom uit, ik kocht mijn eerste pony Wonder. Wonder is de basis van wat ik heb geleerd. Haar ben ik zo dankbaar. Ik heb door haar mogen leren van het fysieke en het mentale paard, hoe dat met elkaar verbonden is. Helaas hebben wij maar 4 jaar bij elkaar kunnen zijn, haar lijf zat haar vreselijk in de weg. Het deed pijn, elke dag. Om die reden heb ik de keuze gemaakt haar te laten gaan, voor haar. Ik kon haar nog lang niet missen, nog steeds vind ik dat moeilijk. Zij was echt mijn hartenpaard.

Op de pagina leermeesters vertel ik daar meer over.

Maar ja nu weten jullie dat ik getrouwd ben, in Bodegraven woon en 2 kindjes heb. Maar wie ben ik dan? 

Marit is een enthousiaste, spontaan (misschien een tikkeltje impulsief) en erg ondernemend type.  Zit niet graag stil, wil altijd het beste en kan moeilijk genoegen nemen met minder. Deze schaar ik zowel onder positief als negatief karaktereigenschap.  Mijn valkuil is dat ik graag alles of niets doe, dat kan vast meer geleveld worden, dat leer ik nu meer en meer van onze kinderen en dieren.
Als je graag wat meer over mij wil weten, stuur dan een berichtje. Deze beantwoord ik met alle liefde.